
Hjertegod mat
Fedon LindbergLindberg, Fedon A.
Bok Bokmål utgitt [2021] Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.5631 LIN)
ca 4 - 6 uker ventetid Venteliste: 1
*0010882009 *003NO-LaBS *00520211116211909.0 *007t *008 b xx e 0 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-70464-3$qinnbundet$cNkr 339.00 *035 $a(NO-LaBS)12871003(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0602548 *08204$qNO-OsBA$a641.56311$223/nor *090 $bq$c641.5631$dLIN *1001 $aLindberg, Fedon A.$d1962-$6(NO-LaBS)882009-1$_20797500 *24510$aHjertegod mat$cFedon Lindberg *2463 $a100 deilige retter for sunt kolesterol, blodsukker og blodtrykk *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bCappelen Damm$c[2021] *300 $a201 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bgr.-n.$0(NO-LaBS)882009-1 *500 $a1. utgave 2018 med tittel: Mat for hjertet *500 $aUndertittel på omslaget: 100 deilige retter for sunt kolesterol, blodsukker og blodtrykk *5208 $aDr. Fedon A. Lindberg byr på 100 matretter basert på kostholdet man finner rundt Middelhavet. Her er både grønnsaker, belgfrukter, nøtter, bær og fisk og kjøtt. Ifølge Lindberg kan et riktig inntak av disse ingrediensene dempe kolesterolinnhold og betennelser, og dermed forebygge hjerte- og karsykdommer. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aHjartesjukdomar$gmatlaging$xErnæring$2bibbi$9nno$_46448200 *65017$aHjertesykdommer$gmatlaging$xErnæring$2bibbi$9nob$_46448300 *655 7$aKokebøker$9nor$2ntsf$_35184900 *7400 $a100 deilige retter for sunt kolesterol, blodsukker og blodtrykk *7400 $aMat for hjertet *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://www.cappelendamm.no/sek-asset/external-resources/highres/product/9788202704643.jpg$3Omslagsbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_46006600 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_46006800 ^