*0010653780
*003NO-LaBS
*00520211116211350.0
*007t
*008170105s2017 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-02-52150-9$qib.$c399 kr
*035 $a(NO-LaBS)10671901(bibid)
*08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor
*090 $c641.5$dHAM
*1001 $aHammer, Gry$d1974-$6(NO-LaBS)653780-1$_28238800
*24514$aDen moderne jeger$bover 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden$cGry Hammer ; foto: Mona Nordhøy
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2017
*300 $a206 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)653780-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)653780-2
*5058 $aHar bibliografi, register
*5208 $aForfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a399 kr
*65014$aMatlaging$9nob$_10114000
*65024$aBærekraftig mat$_28745300
*655 4$aKokebok$_27667600
*7001 $aNordøy, Mona$d1968-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)653780-2$_26958600
^