
Menyer, mat og måltider i harmoni
Helge JørgensenJørgensen, Helge
Bok Bokmål utgitt 2015
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 642.5 JØR)
*0010652652 *003NO-LaBS *00520211116211534.0 *007t *008161107s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-584-0629-4$qh.$c430 kr *035 $a(NO-LaBS)10403316(bibid) *08204$qNO-OsBA$a642.5$223/nor *090 $c642.5$dJØR *1001 $aJørgensen, Helge$6(NO-LaBS)652652-1$_22796300 *24510$aMenyer, mat og måltider i harmoni$cHelge Jørgensen *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c2015 *300 $a242 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)652652-1 *5058 $aHar bibliografi, register *599 $a430 kr *650 4$aMatglede$_10113900 *650 4$aMenyer$_14110200 *65007$aErnæring$9nob$2Bokbasen AS$_30350900 *65007$aHotell- og restaurantdrift$9nob$2Bokbasen AS$_31394300 *65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400 *65014$aMåltid$_16841200 ^