
Mitt Italia
Mariangela Di Fiore ; foto: Josefin LinderDi Fiore, Mariangela Cacace
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.5945 DI)
*0010651285 *003NO-LaBS *00520211116211702.0 *007t *008160824s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-49870-2$qib.$c379 kr *035 $a(NO-LaBS)10584118(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5945$223/nor *090 $bq$c641.5945$dDI *1001 $aDi Fiore, Mariangela Cacace$d1981-$6(NO-LaBS)651285-1$_26296000 *24510$aMitt Italia$cMariangela Di Fiore ; foto: Josefin Linder *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016 *300 $a207 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bit.-n.$0(NO-LaBS)651285-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651285-2 *5058 $aHar register *5208 $aDe ulike regionene i Italia har alle en rik og særegen matkultur, og for mange er maten selve Italias sjel. Mariangela Di Fiore har reist rundt i syv av regionene for å undersøke denne lidenskapen for mat og gode råvarer. Hun har blant annet møtt en sauebonde, en pizzakonge, en slakter, en grevinne og en nonne - som alle deler sin kunnskap om mat og sine beste retter. For hver av de syv regionene forfatteren har besøkt presenteres leseren for særtrekk ved akkurat denne landsdelen, lokale oppskrifter og portretter med representanter for matkulturen på stedet. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a379 kr *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *651 4$aItalia$_10010900 *651 7$aItalia$9nob$2Bokbasen AS$_30471100 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aLinder, Josefin$d1985-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)651285-2$_28601000 ^