
Trines mat 2
Trine SandbergSandberg, Trine
Bok Bokmål utgitt 2015 Kokebok
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.5 SAN)
*0010641430 *003NO-LaBS *00520211116211742.0 *007t *008150620s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-44729-8$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10374082(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.5$25 *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $bq$c641.5$dSAN *1001 $aSandberg, Trine$d1964-$6(NO-LaBS)641430-1$_26847400 *24510$aTrines mat 2$cTrine Sandberg *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2015 *300 $a391 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)641430-1 *500 $aPå omslaget: Middagene, menyene, baksten *5058 $aHar register *5208 $aHer er oppfølgeren til «Trines mat». Opplegget er det samme som i første bok, med tydelige inndelinger og overskrifter. Trine har samlet enda flere oppskrifter, og serverer alt fra supper, vegetarretter, fisk- og sjømat til kylling, kjøtt og desserter. I tillegg finner vi et eget kapittel for baking, hvor det er inkludert nærmere 70 bakeoppskrifter, bl.a. eltefritt brød, sjokoladesnurrer, kjeks m.m. Boken har også seks forskjellige ukesmenyer, hvor Trine har samlet forslag til retter og tilbehør. Vi finner også forfatterens forslag til bl.a. festmeny, venninnemiddag og italiensk aften. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aOppskrifter$_10979800 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *65024$aBaking$_10849100 *655 4$aKokebok$_27667600 *7400 $aMiddagene, menyene, baksten *7400 $aTrines mat to ^