Gjærbakst for alle
Marit Røttingsnes WestlieWestlie, Marit Røttingsnes
Bok Bokmål utgitt 2018
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.815 WES)
*0010661668 *003NO-LaBS *00520211116211315.0 *007t *008180116s2018 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a9788202559120$qib.$c399 kr *0827 $a641.815$223/nor *090 $c641.815$dWES *1001 $aWestlie, Marit Røttingsnes$d1970-$_22419500 *24510$aGjærbakst for alle$cMarit Røttingsnes Westlie *260 $bCappelen Damm$c2018 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5208 $aDenne boken inneholder oppskrifter på deilig gjærbakst som skolebrød, kringle og kardemommeknuter. I tillegg til søte fristelser byr forfatteren på eltefrie brød, frokosthorn, surdeigsbrød, brenneslepizza og porsjonspizza - for å nevne noe. Boka retter seg mot både nybegynnere og mer erfarne bakere. Her får du vite hva du trenger av utstyr og hvordan man blander, elter, hever og steker for å få et bra og luftig resultat. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåten for flere av oppskriftene. Marit Røttingsnes Westlie driver bloggen Fru Timian og har gitt ut en rekke kokebøker tidligere. 'Gjærbakst for alle' inneholder oppskrifter som er kjent fra bloggen, men også mange nye. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *650 4$aBaking$_10849100 *650 4$aKokebøker$_11119100 *7001 $aWestlie, Øystein$d1966-$efotograf$4pht$_23000900 ^