
Opptur med sunn mat
[Linda Stuhaug]Stuhaug, Linda
Bok Nynorsk utgitt 2018 Kokebøker
*0010661349 *003NO-LaBS *00520211116211311.0 *007t *008180104s2018 xx e 0 nno d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93428-13-8$qib.$c399 kr *020 $a9788293428138$qib. *035 $a(NO-LaBS)10853893(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $bq$c641.5$dSTU *1001 $aStuhaug, Linda$6(NO-LaBS)661349-1$_29259800 *24510$aOpptur med sunn mat$c[Linda Stuhaug] *260 $a[Stavanger]$bFrisk forl.$c2018 *300 $a233 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)661349-1 *5058 $aHar register *5208 $aBoka er inndelt i fire kapitler: frukost; lunsj og matpakker; middag: kvardagsmiddag og helgemiddag; sunnare alternativ til søtt: kvardagssøtt og søtt til helg, fest og feiring. Kvardagsmiddagene lager du på 30-40 miutter, medan helgemiddagene kan kreve litt meir tid og fleire ingrediensar. Alle oppskriftene er utan tilsatt sukker og dei aller fleste er naturlig glutenfri. Mange av oppskriftene er melkefri, eller kan bli det med enkle grep. Omtalen er utarbeidd av BS. *546 $aNynorsk tekst *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *65007$aHelsekost$9nob$2Bokbasen AS$_31091300 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 ^