Alle kan bake
Elin Vatnar NilsenNilsen, Elin Vatnar
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.865 NIL)
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.865 NIL)
*0010654105 *003NO-LaBS *00520211116211354.0 *007t *008170111s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-53103-4$qib.$c379 kr *035 $a(NO-LaBS)10690342(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.865$223/nor *090 $bq$c641.865$dNIL *1001 $aNilsen, Elin Vatnar$6(NO-LaBS)654105-1$_28769900 *24510$aAlle kan bake$cElin Vatnar Nilsen *2463 $aKonditorens beste oppskrifter *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2017 *300 $a225 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)654105-1 *500 $aPå omslaget: Krem.no *500 $aUndertittel på omslaget: Konditorens beste oppskrifter *5058 $aHar ordliste, register *5208 $aAlle kan bake, hevder konditor Elin Vatnar Nilsen. I denne boka viser hun hvordan man lager mange av klassikerne på norske kakebord: suksessterte, kransekake, kvæfjordkake, hvetestang og 60 andre søte fristelser. Boka er delt inn i 10 kapitler med grunnoppskrifter på de vanligste kakene, som sjokoladekake, marengs, sukkerbrød, mørdeig og gjærbakst. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a379 kr *65007$aBakverk$9nob$2Bokbasen AS$_31281000 *65014$aBaking$_10849100 *65024$aKaker$_11184500 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7400 $aKonditorens beste oppskrifter ^