
Mat og drikke
Tom Victor Gausdal & Ole Martin Alfsen ; fotografier av Ingvar ErikssonGausdal, Tom Victor
Bok Bokmål utgitt 2011 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.5 GAU)
*0010647641 *003NO-LaBS *00520211116211316.0 *007t *008160229s2011 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-7547-491-7$qh.$c199 kr *035 $a(NO-LaBS)5150823(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.5$25 *090 $c641.5$dGAU *1001 $aGausdal, Tom Victor$d1976-$6(NO-LaBS)647641-1$_21877500 *24510$aMat og drikke$cTom Victor Gausdal & Ole Martin Alfsen ; fotografier av Ingvar Eriksson *250 $a2. utg. *260 $aOslo$bPress$c2011 *300 $a381 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)647641-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)647641-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)647641-3 *500 $a1. utg. 2005 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aTom Victor Gausdal har tidligere gitt ut boka Husmannskost. Sammen med vinkjenneren Ole Martin Alfsen har Gausdal i flere år hatt en ukentlig spalte i en rekke aviser landet rundt, til sammen over 300 artikler om mat og vin. I denne boken er dette store råmaterialet blitt foredlet til en stor matbok som benytter råvarene gjennom kalenderåret, og boken byr på et vell av tips og oppskrifter til hjemmebruk. *599 $a199 kr *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aAlfsen, Ole Martin$d1969-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)647641-2$_23707300 *7001 $aEriksson, Ingvar$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)647641-3$_23707400 ^