
Surdeig
av Casper André Lugg & Martin Ivar Hveem Fjeld ; foto Simen GrytøyrLugg, Casper André
Bok Bokmål utgitt 2015 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 2 av 2 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.815 LUG)
*0010642699 *003NO-LaBS *00520211116211752.0 *007t *008150818s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-419-1130-9$qib.$c379 kr *035 $a(NO-LaBS)10384041(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $bq$c641.815$dLUG *1001 $aLugg, Casper André$d1985-$6(NO-LaBS)642699-1$_25661700 *24510$aSurdeig$cav Casper André Lugg & Martin Ivar Hveem Fjeld ; foto Simen Grytøyr *260 $aBergen$bVigmostad & Bjørke$c2015 *300 $a172 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)642699-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)642699-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)642699-3 *5208 $aSurdeigsbrød er milde, luftige og myke, med en knasende skorpe. Det er en bakeprosessen som nesten går av seg selv, da mye av jobben gjøres når deigen står og hviler på kjøkkenbenken og i kjøleskapet. I denne bakeboken viser forfatterne hvordan man får til vellykkede surdeigsbrød. Den inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike kornsorter, og beskrivelser av framgangsmåter. Den inneholder også forslag til timeplaner, slik at man har mulighet til å tilpasse forberedelsene av deigen etter når man har tid, og viser hvordan bakingen passer inn i en aktiv hverdag. *599 $a379 kr *650 4$aBaking$_10849100 *650 4$aOppskrifter$_10979800 *65007$aBrød$2Bokbasen AS$_10849200 *65014$aBrød$_10849200 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aFjeld, Martin Ivar Hveem$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)642699-2$_28015600 *7001 $aGrytøyr, Simen$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)642699-3$_28015700 ^