Ordet og kjødet : humaniora i Stavanger
Sigrid Bø Grønstøl (red.)Bok · Engelsk · utgitt 2003 · Essay
Ledig
Sølvberget, Magasin U2: 1 av 1 ledig
Plassering: Litteraturhistorie (sortering: 809.9 ORD)
Sølvberget, Stavangersamlingen: 1 av 1 ledig
(sortering: 809.9 ORD)
Plassering: Litteraturhistorie (sortering: 809.9 ORD)
Sølvberget, Stavangersamlingen: 1 av 1 ledig
(sortering: 809.9 ORD)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010509822 *003NO-LaBS *00520211116211737.0 *007t *008030606s2003 xx e 0 mul d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a82-91370-38-9$qh.$c235 kr *035 $a(NO-LaBS)795739(bibid) *041 $aeng$anno$anob$aswe *0827 $a809.9 *090 $c809.9$dORD *24500$aOrdet og kjødet$bhumaniora i Stavanger$cSigrid Bø Grønstøl (red.) *260 $aStavanger$bWigestrand$c2003 *300 $a226 s. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam$0(NO-LaBS)509822-6 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$beng.$0(NO-LaBS)509822-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-10 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-11 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-12 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-13 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-15 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-16 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-17 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-18 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-19 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-20 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-21 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-4 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-5 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-7 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-8 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)509822-9 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsveits.$0(NO-LaBS)509822-3 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bt.$0(NO-LaBS)509822-14 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bt.$0(NO-LaBS)509822-2 *5058 $aBibliografi: s. 211-224 *546 $aTekst på bokmål, nynorsk, engelsk og svensk *599 $a235 kr *60014$aBackhouse, James$d1794-1869$3s. 157-171$6(NO-LaBS)509822-1$_20787600 *60014$aBøll, Heinrich$d1917-1985$tDas Brot der frühen Jahre$3s. 101-108$6(NO-LaBS)509822-2$_10805800 *60014$aDyrrenmatt, Friedrich$d1921-1990$3s. 119-131$6(NO-LaBS)509822-3$_11673000 *60014$aEgner, Thorbjørn$d1912-1990$3s. 71-85$6(NO-LaBS)509822-4$_11220500 *60014$aHauge, Alfred$d1915-1986$tPerlemorstrand$3s. 195-210$6(NO-LaBS)509822-5$_10162000 *60014$aHemingway, Ernest$d1899-1961$tBig two-hearted river$3s. 109-118$6(NO-LaBS)509822-6$_11429200 *60014$aKielland, Alexander L$d1849-1906$tGarman & Worse$3s. 132-147$6(NO-LaBS)509822-7$_10122200 *650 4$aLitteratur$_10002800 *650 4$aMatkultur$_15877100 *650 4$aMotiv$_10025900 *65007$aHumaniora$9nob$2Bokbasen AS$_31660500 *65007$aKulturhistorie$9nob$2Bokbasen AS$_30267000 *65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400 *651 7$aRogaland$9nob$2Bokbasen AS$_30700800 *655 7$aEssay$9nob$2Bokbasen AS$_30176200 *7001 $aGrønstøl, Sigrid Bø$d1944-$eredaktør$4edt$6(NO-LaBS)509822-8$_19291600 *70012$aAarek, Hans Eirik$d1939-$t"En forfriskende tid i Herrens nærvær" : om ånd og materie i kvekerforkynneren James Backhouses norske resekildringer fra 1853-1860$3s. 157-171$6(NO-LaBS)509822-9$_10491100 *70012$aAndersen, Anders M.$d1940-$tKjøt av Djevelen ; Mat frå Helvete : mat og djevel hos Per Sivle og Jørgen Moe$3s. 148-156$6(NO-LaBS)509822-10$_10042600 *70012$aAske, Charlotte E.$d1933$tOm rett og rett hos Friedrich Dürrenmatt$3s. 119-131$_20787700 *70012$aDrangeid, Magne$d1959-$tLammesteik, hat og sjalusi : kropp og begjær i Alexander L. Kiellands Garman og Worse$3s. 132-147$6(NO-LaBS)509822-11$_17420100 *70012$aFoss, Øyvind$d1934-$tSalomos Høysang : erotikk som skjønnhet og provokasjon$3s. 17-23$6(NO-LaBS)509822-12$_10405400 *70012$aGrønstøl, Sigrid Bø$d1944-$tMadonna, hore og heks : kvinnefantasier i Alfred Hauges roman Perlemorstrand$3s. 195-210$6(NO-LaBS)509822-13$_19291600 *70012$aJager, Benedikt$d1966-$tTankar kring sockerkoppen i Heinrich Bölls Das Brot der frühen Jahre$3s. 101-108$6(NO-LaBS)509822-14$_20787800 *70012$aKalvig, Anne$d1972-$tDen store gudinna og døtrene hennar : ordet og kjødet i feministisk spiritualitet$3s. 57-70$6(NO-LaBS)509822-15$_20787900 *70012$aNeset, Arne$d1939-$tCoffee according to Hopkins : food Rituals in Ernest Hemingway's "Big two-hearted river"$3s. 109-118$_20788000 *70012$aSlyngstad, Kari$d1938-$tOg Ordet ble kjød - : Johannesevangeliet og salmediktningen$3s. 24-42$6(NO-LaBS)509822-16$_14564800 *70012$aStorm-Larsen, Anna Beate$d1972-$tGjort er gjort og spist er spist : om mat og moral i Egners verden$3s. 71-85$6(NO-LaBS)509822-17$_20403400 *70012$aSærheim, Inge$d1949-$t"Med sveitte i andletet skal du eta ditt brød" : stadnamn og strevet for den daglege føda$3s. 172-183$6(NO-LaBS)509822-18$_10875300 *70012$aUppstad, Per Henning Rege$d1970-$tKroppen i teksten : metaforisk nærleik i moderne avstandsmedium$3s. 184-194$6(NO-LaBS)509822-19$_17090100 *70012$aValen-Sendstad, Fartein$d1948-$t"Han gjorde vatn til vin, men me liga det ikkje!" : "Ordet" og livet$3s. 43-56$6(NO-LaBS)509822-20$_19643400 *70012$aWaage, Lars Rune$d1972-$tIkke lek med maten : hopp som kokk$3s. 86-100$6(NO-LaBS)509822-21$_20403600 ^