
Ekte glutenfri surdeig
Theresa Vangsøe ; oversatt av Anja Hauger RatikainenVangsøe, Theresa · Bok · Bokmål · utgitt [2024] · Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.815 VAN)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001938289 *003NO OsBA *00520240524123802.0 *007ta *008240404s2024 no e 0 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788293359333$cNkr 349.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)31044576(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0725157 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *041 $anob$hdan *082 $a641.815$qNO-OsBA$223/nor/20240404 *090 $bq$c641.815$dVAN *1001#$aVangsøe, Theresa$d1998-$0(NO-TrBIB)1707991621578$4aut$81$811$_49195900 *240 $aÆgte glutenfri surdeig$lNorsk$_49196000 *24510$aEkte glutenfri surdeig$cTheresa Vangsøe ; oversatt av Anja Hauger Ratikainen *246 $aGlutenfri surdeilg *264 $a[Nesodden]$bIris forlag$c[2024] *300 #$a124 sider$billustrasjoner i farger *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aDansker$bd.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$82 *386 #$af$mKjønn$811 *520 #$aDeilig konsistens, herlig smak og et flott utseende er noen av kvalitetene du får med et klassisk surdeigsbrød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdeig kan du oppnå samme fantastiske resultat med ditt glutenfrie bakverk - smaken er i topp, konsistensen slik den skal, og brødet er vakkert. Boken inneholder 30 oppskrifter samt en guide til de ulike glutenfrie meltypene, slik at du kan bake helt glutenfritt med surdeig. Theresa Vangsøe har bakt glutenfritt og utvikler egne oppskrifter i mer enn 10 år, siden hun som 13-åring ble diagnostisert med glutenallergi. Hun står bak bloggen «La Mia Cucina» og har skrevet flere kokebøker med glutenfri mat i fokus. *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$xGlutenfri kost$0(NO-OsBA)1673662$2bibbi$9nno$_49196100 *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$xGlutenfri kost$0(NO-OsBA)1673662$2bibbi$9nob$_49196200 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_44347000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_44347100 *7001#$aRatikainen, Anja Hauger$d1983-$0(NO-TrBIB)1542890019438$4trl$82$811$_30928900 *7001#$aVangsøe, Theresa$d1998-$0(NO-TrBIB)1707991621578$iOversettelse av:$lDansk$tÆgte glutenfri surdeig$_49195900 *7001#$aVangsøe, Theresa$d1998-$0(NO-TrBIB)1707991621578$lNorsk$tÆgte glutenfri surdeig$_49195900 *8521#$h641.81$iVAN$kq *85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/5ea11fce-c31d-45cf-b8ab-150de48b7113/original.jpg$3Omslagsbilde *85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/5ea11fce-c31d-45cf-b8ab-150de48b7113/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *900 0$aHauger Ratikainen, Anja$d1983-$9nor$jn.$zRatikainen, Anja Hauger$_48427800 *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_46006600 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_46006800 ^