
Kraft og andre styrkedrikker : buljonger, supper og snop basert på kraft, gelatin og kollagen
Gry HammerHammer, Gry
Bok Bokmål utgitt 2018 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.813 HAM)
*0010661320 *003NO-LaBS *00520211116211310.0 *007t *008180104s2018 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-55795-9$qib.$c379 kr *035 $a(NO-LaBS)10879418(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.813$223/nor *090 $c641.813$dHAM *1001 $aHammer, Gry$d1974-$6(NO-LaBS)661320-1$_28238800 *24510$aKraft og andre styrkedrikker$bbuljonger, supper og snop basert på kraft, gelatin og kollagen$cGry Hammer *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2018 *300 $a151 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)661320-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)661320-2 *5058 $aHar bibliografi, register *5208 $aKraft var en gang en velkjent styrkedrikk, men har blitt glemt i vår travle hverdag. I denne boken lærer man å koke kraft på bein og rester fra kjøtt, fjærkre og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelantinrik kraft er styrkende og har mange helsefordeler. Den er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og leddene, bedrer søvnkvaliteten og bygger opp bindevevet fra innsiden. I tillegg til buljong, toddy og suppe gir boken oppskrifter på noen smoothies og desserter. Gry Hammer er forfatter, yogalærer, blogger og matentusiast. I 2017 fikk hun Matprisen Årets blogger for sin blogg frajordtilbord.no. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a379 kr *60014$aMatlaging$_29256900 *650 4$aKokebøker$_11119100 *65007$aSupper$2Bokbasen AS$_46103300 *65014$aKraft$_15530200 *65024$aSupper$_13859300 *655 7$aKokebok$2bibbi$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aMartinuzzi, Nadin$d1969-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)661320-2$_25578800 ^