
Kaker og desserter for sensitive mager : lavFODMAP
Cecilie Hauge Ågotnes ; med fotografier av Thor BrødreskiftÅgotnes, Cecilie Hauge
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.86 ÅGO)
*0010653803 *003NO-LaBS *00520211116211350.0 *007t *008170105s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-419-1352-5$qib.$c349 kr *035 $a(NO-LaBS)10648287(bibid) *041 $hnob *08204$qNO-OsBA$a641.86$223/nor *090 $c641.86$dÅGO *1001 $aÅgotnes, Cecilie Hauge$d1973-$6(NO-LaBS)653803-1$_27636500 *24510$aKaker og desserter for sensitive mager$blavFODMAP$cCecilie Hauge Ågotnes ; med fotografier av Thor Brødreskift *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2017 *300 $a158 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)653803-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)653803-2 *5208 $aDenne boka inneholder oppskrifter på kaker og desserter tilpasset lavFODMAP-dietten. Den passer godt for dem med IBS (irritabel tarm-syndrom), laktoseintoleranse eller cøliaki. Her er oppskrifter på kjente og kjære kaker som hvit dame, sjokoladekake, verdens beste og blåbærpai, samt en oppskrift på luftig glutenfri gjærbakst. Baksten og dessertene skal være enkle å lage og de fleste ingrediensene er å finne i dagligvarehandelen. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a349 kr *650 4$aDesserter$_13785300 *650 4$aIrritabel tarm$_19945700 *650 4$aKaker$_11184500 *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aLow FODMAP-dietten$_27227400 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *65007$aDesserter$2Bokbasen AS$_13785300 *65007$aKaker$2Bokbasen AS$_11184500 *65007$aLavFODMAP-dietten$9nob$2Bokbasen AS$_31712200 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aBrødreskift, Thor$d1968-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)653803-2$_25021200 ^