*0010647595
*003NO-LaBS
*00520211116211316.0
*007t
*008160225s2016 xx j 0 nob d
*009 nam 1
*019 $abu,u,mu$bl
*020 $a978-82-316-1019-9$qib.$c99 kr
*035 $a(NO-LaBS)10485686(bibid)
*041 $heng
*08204$qNO-OsBA$a641.815$223/nor
*090 $c641.815$dWHE
*1001 $aWheatley, Abigail$d1974-$6(NO-LaBS)647595-1$_27880700
*24510$aBarnas brødbakebok$cAbigail Wheatley og Sam Baer ; designet av Helen Edmonds, Holly Lamont og Anna Gould ; illustrert av Francesca Carabelli ; foto av Howard Allman ; oppskrifter og baking av Catherine Atkinson og Dagmar Vesely ; ernæringsråd av Alison McLaughlin ; oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard
*2461 $aThe childrens's book of baking bread$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2016
*300 $a64 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*385 $mAldersgruppe$a11-12 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1004$2nortarget
*385 $mAldersgruppe$a13-15 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1005$2nortarget
*385 $mAldersgruppe$a9-10 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1003$2nortarget
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$beng.$0(NO-LaBS)647595-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)647595-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)647595-3
*500 $aOriginaltittel: The childrens's book of baking bread
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aI denne bakeboka lærer man de grunnleggende tingene om baking, og oppskriftene er presentert på en enkel måte. Gjør man det som står i oppskriften, så blir også resultatet vellykket. Det skal være lett å få suksess, og resultatet skal være både godt og fristende. Boka er gjennomillustrert og viser trinn for trinn hvordan man tilbereder de forskjellige bakverkene. Her er oppskrifter på brød, rundstykker, boller, brødpinner, pretzler og kringler. Bakebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a99 kr
*65007$aBrød$2Bokbasen AS$_10849200
*65014$aBrød$_10849200
*65024$aBaking$_10849100
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aAllman, Howard$efotograf$4pht$_27880800
*7001 $aAtkinson, Catherine$emedarbeider$4ctb$_22775300
*7001 $aBaer, Sam$emedforfatter$4aut$_28348600
*7001 $aCarabelli, Francesca$eillustratør$4ill$_28348700
*7001 $aVesely, Dagmar$emedarbeider$4ctb$_28348800
*7001 $aØygard, Bente-Lill$d1957-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)647595-2$_16541400
*7001 $aØygard, Terje$d1958-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)647595-3$_16541500
^