
Manuelas hjemmebakst
tekst, oppskrifter, styling og foto av Manuela KjeilenKjeilen, Manuela
Bok Bokmål utgitt cop. 2012
*0010846110 *003NO-LaBS *00520211116211616.0 *007t *008900101b2012 xx e 0 nob d *009 nam *019 $bl *020 $a978-82-8173-396-1$qib.$cNkr 299.00 *035 $a(NO-LaBS)9717243(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0291322 *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *1001 $aKjeilen, Manuela$6(NO-LaBS)846110-1$_33595900 *24510$aManuelas hjemmebakst$ctekst, oppskrifter, styling og foto av Manuela Kjeilen *260 $aOslo$bExLibris$ccop. 2012 *300 $a206 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)846110-1 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aMatbloggeren Manuela Kjeilen byr på sine beste gjærbakstoppskrifter i denne boken, som viser hvordan du lager fluffy doughnuts, brioche, pop-up-rolls, pizza, focaccia og brød. Boken inneholder grundige trinn-for-trinn-bilder og enkle beskrivelser av fristende søtbakst, noen salte bakevarer og oppskrifter med surdeig. *65017$aBaking$2bibbi$_46232300 ^