Karlas kjøkken : hverdagsmat på menyen
Bok · Bokmål · utgitt 2017
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 641.5948 KAR)
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010658389 *003NO-LaBS *00520211116211050.0 *007t *008170829s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a9788232801558$qib.$c499 kr *0827 $a641.5948$223/nor *090 $c641.5948$dKAR *24500$aKarlas kjøkken$bhverdagsmat på menyen *260 $bForlaget Press$c2017 *300 $a256 s. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5208 $aRestauranten Smalhans i Oslo har de siste årene gjort stor suksess med et enkelt konsept: Hver ettermiddag serverer de god og rimelig husmannskost. Hjernen bak ideen var Karla Siverts, kjøkkensjef på Smalhans fra restauranten åpnet i 2012 til hun døde av kreft 29 år gammel i 2016. I løpet av de fire årene komponerte Karla mer enn tusen hverdagsmiddager. Denne boka samler de hundre beste av dem. Utvalget er gjort av elleve norske toppkokker, alle nære venner og kolleger av Karla. Blant bidragsyterne er Ole Martin Alfsen, Tom Victor Gausdal, Stian Floer og Tine Dingsøy Vik. Som bonus inneholder boka Karlas berømte sauseskole, som viser hvordan man lager saus både til hverdags og fest, samt tips og oppskrifter som gjør det lettere å bruke rester og råvarer optimalt. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a499 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *651 4$aNorge$_10005700 *7001 $aSiverts, Karla$d1987-2016$_28624200 ^